Διαγωνισμός με βιβλία των εκδόσεων Πατάκη: Οι νικητές
Θέλετε να μάθετε τους νικητές του διαγωνισμού μας με το βιβλιοπωλείο Καλημέρη; Ποιοί κέρδισαν τα δυο βιβλία των εκδόσεων Πατάκη;
Άλλος ένας διαγωνισμός έφτασε στο τέλος του και μαζί με το Βιβλιοπωλείο Καλημέρη είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις τυχερές νικήτριες.
Τα ονόματα των τυχερών:
- Αγγελική Δημητροπούλου
- Konstantina Pappa
Οι εκδόσεις Πατάκη, έχουν πλούσια ποικιλία σε εκπαιδευτικά βιβλία για όλες τις τάξεις και όλες τις εκπαιδευτικές ανάγκες. Οι δυο νικήτριες, σε συννενόηση με το βιβλιοπωλείο Καλημέρη, μπορούν να διαλέξουν όποιο σχολικό βοήθημα επιθυμούν.
Καλοδιάβαστα να είναι και καλή σχολική χρονιά να έχουμε :-)
Ευαγγελία Ευσταθιάδου

Η Εύα ζει στην Θεσσαλονίκη και σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, όχι μία, όχι δυο αλλά τρεις φορές. Πλέον, είναι απόφοιτη της Φιλολογίας, του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης και του μεταπτυχιακού «Επιστήμες της αγωγής- τεχνολογίες μάθησης». Επιδιώκει την επιμόρφωση σχετικά με την γλωσσική διδασκαλία και την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση. Επίσης, είναι εθελόντρια σε δυο αγαπημένους θεσμούς, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Open House.
Εργάζεται ως εκπαιδευτικός του ιδιωτικού τομέα επί σειρά ετών.